achtergrond

Geenstijl

Onderzoek deken Amsterdam pleit Khalid Kasem 'grotendeels vrij': omkoping niet bewezen

Nou dan is er niks aan de hand

U kunt gewoon doorlopen mensen! Uit onderzoek van de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten blijkt dat Khalid Kasem geen ambtenaar heeft omgekocht, en dat hij ook geen informatie aan Ridouan Taghi heeft gelekt. Wel heeft hij gelogen zich ongepast uitgelaten tegen een cliënt. Dat is dus onderzoek van dezelfde deken die zich (tot ontzetting van deze advocaten die inderdaad ook weleens zaken hebben gedaan voor dit blog, red.) aan de zijde van Royce de Vries voegde in de rechtszaak die ze uiteindelijk glansloos verloren bij het Gerechtshof Amsterdam. En dezelfde deken die samenwerkt met Jacqueline Schaap, jarenlang de advocaat van Peter R. de Vries. "Uit de eigen verklaringen van Kasem over de omkopingskwestie stelt de deken echter wel vast dat hij zich ‘ongepast heeft uitgelaten tegenover zijn cliënt, door de indruk te wekken dat een derde betaald zou moeten worden, waar dat niet het geval was’. Voor die ongepaste uitlatingen heeft Kasem van de deken een waarschuwing gehad, en er heeft een ‘normoverdragend gesprek’ plaatsgevonden." Een normoverdragend gesprek! Dan is het weer goed. En dat hij een keiharde leugenaar (x2, en eigenlijk x3) is hoeft geen beletsel te vormen voor zijn terugkeer bij Khalid & Jeroen (of hoe heet dat ook alweer, red.). Gefeliciteerd Khalid!
UPDATE: Hele samenvatting Wij van wc-eend-onderzoek hierrr
HERINNERING: Geen duidingsdraadje van Lars Duursma want die is van Twitter gejoekeld
UPDATE: Sophie & Jeroen slingert PR-machine aan
UPDATE: BNNVARA 'na Paasweekend' in gesprek met Kasem

Khalid (lieverd, red.) vindt het allemaal klaar nu

Nou nou was super onafhankelijk hoor!

Wat ontbreekt in dit oordeel: Van Oosten werd verdacht gemaakt DOOR KASEM

Ze hebben er een puinzooi van gemaakt maar dat kan iedereen overkomen!

En een dikke disclaimer op het einde

Deken in FD: met idiote vonnissen censuur afdwingen is júíst normaal

Jammer, volgens de deken is de juice bijna op

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.